Europska unija - Zajedno do fondova EU

O nama

Tvrtka ETS-Farago d.o.o. od 2006. godine nudi usluge projektiranja, nadzora i savjetovanja iz područja elektrotehnike i automatizacije u zgradarstvu i industriji.

Naša djelatnost osim projektiranja, nadzora i savjetovanja instalacija jake struje uključuje i instalacije slabe struje, elaborate ugroženosti, instalacije tehničke zaštite, procjene rizika, energetske preglede i certificiranje zgrada i javne rasvjete. Nudimo i usluge vještačenja u domeni elektrotehnike.
 

Najveću snagu tvrtke predstavlja tim sedmero visokomotiviranih, stručnih, iskusnih i kreativnih djelatnika. Naša prednost je što potičemo i ulažemo u stalni profesionalni razvoj svojih zaposlenika, što nam omogućava fleksibilnost i daje prednost u praćenju i implementiranju novih znanja u području kojim se bavimo. Kvalitetu sustava upravljanja našom tvrtkom dokazujemo primjenom zahtjeva normi ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001 i ISO 45001.


Član smo Hrvatskog društva za rasvjetu – HDR, KNX udruženja (KNX partner) i Hrvatske udruge za zaštitu od požara. Posjedujemo certifikat poslovne sigurnosti i ovlaštenje za projektiranje na spomenicima kulture. 

Naše iskustvo je stečeno u brojnim projektima za mnoge domaće i strane klijente.

Poslovna politika tvrtke je stalno unaprjeđivanje kvalitete u svim projektima koje radimo. Također, kako je osiguravanje održivog razvoja i zaštite okoliša sustavni dio politike EU, a sektor zgradarstva ima najveći potencijal za ostvarivanje energetskih ušteda putem uvođenja mjera energetske učinkovitosti, naša tvrtka promovira energetsku učinkovitosti u projektiranju električnih instalacija.

Naša misija su suvremeni, pouzdani, energetsko učinkoviti projekti koji vode računa o svim željama i potrebama klijenata.  

Naš konačni cilj je postati zajednica znanja, koja će imati rješenje za svaki Vaš problem iz područja kojim se bavimo. 

Jamčimo Vam da ćemo svojim znanjem, savjetima, rješenjima i zalaganjem pomoći u realizaciji Vaših ideja, potreba i želja, bilo da se radi o obiteljskoj kući, stambenoj zgradi, poslovnom prostoru ili industrijskom pogonu.

Kontaktirajte nas i zatražite savjet ili ponudu

01 6187 661